Avaa Ovi

Avaa Ovi

Oletko harkinnut asuntosi myymistä?

Oven avauksella saat huomattavia etuja kaupankäyntiin.

Asuntopalvelu Kumpulaisen Avaa ovesi -kiinteistönvälityspalvelulla voit säästää tuhansia euroja kiinteistönvälityspalkkiossa. Avaa ovesi -kiinteistönvälityspalvelumme on suunnattu asiakkaille, jotka haluavat hoitaa asuntokaupat edullisesti, luotettavasti ja ammattitaidolla. Palvelussamme omistajan tehtäväksi jää ainoastaan näyttää asuntoa kiinnostuneille ostajille. Kaikesta muusta huolehtii kiinteistönvälittäjä. Koska asuntosi esittelykerrat eivät ole riippuvaisia kiinteistönvälittäjän aikatauluista, saat varmasti haluamasi määrän näyttökertoja juuri sinulle sopivaan aikaan. Samalla voit vauhdittaa kaupantekoa jakamalla kokemusperäistä tietoa asunnosta ja asuinalueen palveluista. Halutessasi voit ohjata asiakasta kääntymään kysymyksineen myös kiinteistönvälittäjän puoleen.

Vaivatonta

Asuntokauppa Avaa ovesi -kiinteistönvälityspalvelulla on vaivatonta. Kiinteistönvälittäjä hoitaa yhteydenpidon asiakkaisiin, laatii kaikki tarvittavat asiakirjat ja kohde-esitteet sekä myyjälle että ostajaehdokkaalle. Kiinteistönvälittäjä käsittelee ostotarjoukset, neuvottelee kauppahinnasta sekä hoitaa myynti-ilmoitukset ja markkinoinnin vahvalla ammattitaidolla. Samalla saat käyttöösi kattavan näkyvyyden alan johtavissa verkkokanavissa.

Kiinteistönvälittäjä vastaa kaupasta

Kiinteistönvälittäjän vastuu asunnon kunnon ja taustatietojen selvittämisessä on täysin sama kuin perinteisessä kiinteistönvälitystoiminnassa. Kiinteistönvälittäjän on laadittava lainmukainen esitemateriaali ja tilattava asunto-osakkeissa isännöitsijältä huoneistoa ja taloyhtiötä koskeva materiaali. Kiinteistöissä kiinteistönvälittäjän on huolehdittava ajan tasalla olevista kiinteistörekisteriotteista ja kerättävä kaikki muu lain vaatima materiaali. Kaikki Avaa ovesi -kiinteistönvälityspalvelun kohteet tulevat myyntiin kiinteistönvälitysliikkeen yhteystiedoilla.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja avaa ovesi niin laitetaan asuntosi myyntiin